فورفایل

آموزش افزایش آمار بازدید سایت و وبلاگ‌

آموزش افزایش آمار بازدید سایت و وبلاگ‌

آموزش افزایش آمار بازدید سایت و وبلاگ‌

با توجه به نیاز جامعه وبلاگ نویس به افزایش بازدید وبلاگ بر آن شدیم مراحل افزایش بازدید کننده ویژه سایت و وبلاگ‌های فارسی را مرحله به مرحله از ابتدا تا پربازدید شدن وبلاگ آموزش دهیم.

افزایش آمار بازدید سایت و وبلاگ‌ 1024x724 - آموزش افزایش آمار بازدید سایت و وبلاگ‌

اولین قدم برای شروع همیشه یک ایده و موضوع خوب برای شروع بوده و خواهد بود، بلافاصله بعد از ایده پردازی نیاز به انتخاب یک اسم برای وبلاگ داریم. انتخاب اسم یکی از مراحل مشکل اما بسیار مهم است. اسم انتخابی بهتر است تا حد امکان با موضوع و ایده شما ارتباط داشته باشد. تا حد امکان کوتاه و بدون کاراکترهای اضافی نظیر علامت منها -، اعداد و غیره باشد. بعد از انتخاب اسم مناسب وبلاگ را در یکی از سرویس دهنده‌های ارائه دهنده وبلاگ ثبت کنید.

در انتخاب سرویس دهنده دقت کنید، بهتر است از سرویس دهنده‌های قدیمی استفاده کنید که وبلاگتان دچار قطعی نشود یا بعد از مدتی مطالب از بین نرود. بلاگفا، پرشین بلاگ، میهن بلاگ و بلاگ اسکای می‌تواند گزینه‌های بهتری نسبت به سرویس دهنده‌های دیگر باشد. در وبلاگی که ایجاد کردید، فعلاً فقط یک مطلب درج کنید و سعی کنید بعد از ثبت وبلاگ از بروزرسانی های مکرر خودداری کنید تا وبلاگتان را در گوگل ثبت کنید. بعد از ثبت وبلاگ در موتورهای جستجو اقدام به به روزرسانی کنید که برای این بخش هم آموزش‌هایی هست که در ادامه عرض می‌کنم.

آموزش ثبت سایت و وبلاگ در گوگل

برای ثبت وبلاگ خود در گوگل روی لینک زیر کلیک کنید:

در قسمت آدرس- :URL

آدرس وبلاگ خود را به این صورت وارد کنید:

(http://nameblog.servisblog.com)

در قسمت nameblog آدرس وبلاگ و در قسمت servisblog.com آدرس سرویس دهنده باید نوشته شود. سپس روی گزینه (نشانی وب را به فهرست بیفزا) کلیک کنید، بهتر است در دو روز این عملیات را انجام دهید. یک هفته تا ده روز طول می‌کشد تا وبلاگ شما در موتورهای جستجو وارد شود، برای تست اینکه وبلاگتان در گوگل ثبت شده یا خیر این عبارت را در گوگل جستجو کنید.

site:http://nameblog.servisblog.com

در قسمت nameblog آدرس وبلاگ و در قسمت servisblog.com آدرس سرویس دهنده باید نوشته شود. بعد از اینکه وبلاگ در گوگل ثبت شد کار افزایش آمار بازدید را شروع کنید، قبل از آن هر اقدامی تقریباً بی فایده است.

انتخاب قالب وبلاگ

طرح قالب وبلاگ یکی از مهم ترین عوامل برای حفظ بازدیدکننده‌ای است که وارد وبلاگ شما شده است. طرح قالب بهتر است متناسب با مطالب در نظر گرفته شود تا به سلیقه شخصی. این نکته بسیار مهم است، بیننده‌هایی که وارد وبلاگتان می‌شوند را نباید آسان از دست دهید. از پیغام‌های خوش آمد گویی در ورود و خداحافظی از کاربر در هنگام خروج پرهیز کنید.

پیشنهاد بعدی  آموزش غیر فعال کردن به‌روزرسانی خودکار وردپرس

نحوه به روزرسانی مطالب بسیار مهم

بعد از اینکه مطمئن شدید وبلاگتان در موتور جستجوی گوگل ثبت شده می‌بایست به نحوه به روزرسانی وبلاگتان بیندیشید. سعی کنید از کپی کردن مطالب از سایت‌ها و وبلاگ‌ها پرهیز کنید و یا حداقل مطالب را دستکاری کنید؛ چون گوگل متوجه می‌شود که مطالب کپی شده و امتیازی برای وبلاگتان در نظر نمی‌گیرد. هنگام کپی مطالب ابتدا همه مطلب را در یک فایل notepad قرار دهید، فایل نت پد در تمامی ویندوزها وجود دارد. از منوی استارت > all programs > سپس گزینه Accessories > و سپس فایل نت پد Notepad. اما این سؤال ایجاد می‌شود که این چه کمکی به مطلب وبلاگ می‌کند!؟

بسیاری از سایت‌ها در متن خود از لینک استفاده می‌کنند و وقتی شما مطلب را مستقیم از سایتی بردارید و در وبلاگتان قرار دهید، گوگل دقیقاً متوجه می‌شود که مطلب کپی است و از کجا کپی شده، اما وقتی مطلب را در این فایل قرار دهید و بلافاصله همان مطلب را از این فایل کپی کرده و در وبلاگ درج کنید، لینک‌ها و کدهای اضافی که در متن به صورت مخفی وجود دارد، حذف می‌شود. زمانی که مطلب خالص را در وبلاگتان درج می‌کنید، حتماً مطالب را نیز ویرایش کنید و برخی کلمات را تغییر دهید که کپی بودن مطلب از نظر گوگل مشخص نشود.

استفاده از تصویر در متن

چنانچه مطلب شما عکس و تصویر نیست و فقط متن است، برای متن خود یک تصویر انتخاب کنید و بالای مطلب قرار دهید و تا حد امکان تصویر با موضوع متن همخوانی داشته باشد. این کار باعث شیک شدن وبلاگ و جذب بازدید کننده می‌شود. سعی کنید از درج تصاویر بسیار بزرگ یا بسیار کوچک خود داری کنید. عرض تصویر بهتر است ۴۰۰ پیکسل باشد؛ در صورت امکان گوشه تصویر آدرس وبلاگ خود را کوچک درج کنید. این کار نشان می‌دهد که مطلب اختصاصی برای وبلاگ شما آماده شده و بیننده نمی‌تواند مطلب را در سایت یا وبلاگ دیگری پیدا کند.

پیشنهاد بعدی  فعال کردن کش مرورگر در وردپرس

از درج متن با سایز بزرگ در عکس پرهیز کنید؛ چرا که زیبایی تصویر بسیار مهم است. هم اکنون تمام سرویس دهنده‌های وبلاگ این امکان را دارند که مطلب را با تنظیم ساعت و تاریخ توسط کاربر، در آینده نمایش دهند. سعی کنید از این امکان بهره مند شوید، مطلب را طوری تنظیم کنید که ساعت ۳ الی ۵ بامداد در وبلاگ درج شود. اما علت این کار، در این ساعات به روزرسانی وبلاگ‌ها به حداقل می‌رسد، همیشه وبلاگ‌های به روز شده در صفحه اصلی سرویس دهنده درج می‌شود. صفحه اول سرویس دهنده‌ها هم معمولاً دارای پیج رنک بالا است.

زمان به روزرسانی

هرچه زمان بیشتری وبلاگ شما در صفحه نخست نمایش داده شود، از نظر گوگل ارزشمندتر است و پیج رنک بالاتری دریافت می‌کنید. پس همیشه این نکته بسیار مهم را در ذهن داشته باشید که بهترین زمان به روزرسانی وبلاگ‌ها ۳ الی ۵ بامداد است، سعی کنید از ساعت دقیق هم استفاده نکنید؛ چرا که معمولاً همه این کار را می‌کنند و در یک لحظه تعداد زیادی وبلاگ به روز می‌شود. مثلاً ساعت ۳:۱۲ دقیقه را انتخاب کنید که اگر تعدادی کاربر ساعت ۳ وبلاگشان را به روز کرده‌اند، وبلاگ شما بعد از این ها به روزرسانی شود و حداقل یک ساعت در صفحه اصلی سرویس دهنده باقی بماند.

استفاده از لینک در مطلب

از لینک در مطلبتان استفاده کنید، برخی کلمات را انتخاب کنید و از طریق علامت زنجیر که در همه سرویس دهنده‌ها وجود دارد، آن کلمه را به صفحه اول وبلاگتان لینک کنید. علت اینکار این است که در صورتی که وبلاگ‌های دیگر از مطالب شما کپی کنند، گوگل متوجه این امر می‌شود و امتیازی به آن وبلاگ‌ها نمی‌دهد و امتیاز را برای وبلاگ شما منصوب می‌کند. همچنین بیننده وبلاگ‌هایی که از مطالب شما کپی کرده‌اند، ممکن است روی لینک‌هایی که در متن قرار دادید، کلیک کنند و وارد وبلاگ شما شوند و بازدید وبلاگ شما بالاتر می‌رود. پس هرگز از کدهای راست کلیک ممنوع و قفل انتخاب متن استفاده نکنید و اجازه دهید محتوی وبلاگ شما با این ترفند کپی شود و از کپی کردن‌ها سود ببرید. همیشه بخشی از چند خط از متن را در بخش اصلی وبلاگ درج کنید و متن اصلی را در ادامه مطلب قرار دهید.

این روش دو حسن دارد، اول اینکه صفحه اصلی وبلاگ شما مرتب است و شلوغ به نظر نمی‌رسد، دوم اینکه بیننده هر مطلبی که دوست دارد مطالعه کند، روی ادامه مطلب کلیک می‌کند و آمار بازدید وبلاگ شما بالاتر می‌رود. وبلاگتان را پشت سر هم به روز نکنید، از درج مطلب در آینده استفاده کنید و در هر ۲۴ ساعت حداقل ۱ مطلب و حداکثر ۲ مطلب درج کنید. به این صورت فرصت می‌دهید که گوگل مطالب را شناسایی کند، چنانچه پشت سر هم مطلب را در وبلاگ قرار دهید، بسیاری از مطالب در گوگل شناسایی نمی‌شود و زحمات شما بی ثمر باقی خواهد ماند.

پیشنهاد بعدی  نمایش مشخصات نویسنده در سایدبار با افزونه Meks Smart Author Widget

کلمات کلیدی

هنگامی که مطلب شما کاملاً آماده ارسال می‌شود، از کلمات کلیدی که در هر سرویس دهنده این بخش وجود دارد، استفاده کنید. کلماتی که فکر می‌کنید بیشتر جستجو می‌شود را وارد کنید. هرگز در این بخش جمله وارد نکنید و فقط کلمات کلیدی حداکثر تا ۳ لغت برای هر کلمه کلیدی وارد کنید و در مجموع بیش از پنج کلمه کلیدی انتخاب نکنید؛ چرا که هر کلمه‌ای که انتخاب می‌شود، یک صفحه جداگانه در وبلاگ به وجود می‌آید و صفحات زیاد با مطالب کم باعث سردرگمی موتورهای جستجو می‌شود، پنج کلمه کلیدی برای هر مطلب کاملاً استاندارد است.

تنظیمات و آخرین نکات کلیدی

در صفحه اصلی وبلاگ بیش از ۱۲ مطلب قرار ندهید و در بخش تنظیمات وبلاگ، مطالب صفحه اصلی را بین ۸ الی ۱۲ تنظیم کنید. اجازه دهید مطالب قدیمی در صفحه آرشیو مطالب قرار بگیرند، صفحات آرشیو از دید گوگل هرگز پنهان نیست و در نتیجه جستجو نمایش داده می‌شود. از آرشیو هفتگی استفاده نکنید، آرشیو ماهانه بهترین گزینه است. با هر وبلاگی تبادل لینک نکنید؛ چرا که شما حرفه‌ای وبلاگ نویسی می‌کنید و می‌توانید امتیازهای زیادی کسب کنید، با تبادل لینک این امتیاز را با وبلاگ دیگری تقسیم می‌کنید و همین طور وبلاگ مورد نظر امتیازش را با وبلاگ شما تقسیم می‌کند. پس تا حد امکان فقط با وبلاگ‌های بهتر از خودتان تبادل لینک کنید که مطمئن هستید این تبادل لینک برای شما سودمند است.

از ابتدا انتظار بازدید چندهزارتایی را نداشته باشید و هرگز سعی نکنید با تقلب آمار وبلاگتان را بالا ببرید، با به کارگیری این روش‌هایی که در این مطلب مطالعه کردید هر روز تعداد بیننده بیشتری از روز قبل خواهید داشت و آمار بازدید صعودی نشانه موفقیت شماست.

موفق و سربلند باشید.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

question